• C.B. Alella 3vs3


  Imatge, cartell i targetons informatius del 1r torneig 3 contra 3 organitzat pel  Club de Bàsquet Alella. Preteníem donar la visió urbana i de bàsquet de carrer que és característica d'aquest tipus de competició. Les ales d'Alella el cercle, la pilota i les flames, reforçades per el 3 reflexat fan que la composició recreei una simetria que representa, juntament amb les dos tintes, la dualitat de l'esport un equip enfrontat a un altre (carbassa contra negre). Aquesta simetria s'acaba de repetir amb la col·locació de la silueta dels tres jugadors, un centrat i dos més, més baixets i amb una pilota cada escú. La paraula Alella tot i no ser-ho, dona l'aparença de ser un palíndrom, cosa que no fa més que potenciar la idea de simetria.

  Disseny d'imatge

 • Envidia, cuento ateo


  Reedició de Cerquem les arrels del conte original de Francesc Ferrer i Guàrdia (en "Quico de cal Boter" d'‪#‎Alella‬), edició bilingüe, textos de Ramon Anglada, Àlex Asensio i Jordi Albaladejo amb il·lustracions de Daniel Montes. El petit text Envidia, cuento ateo es va editar per primera vegada a Londres a principis del segle passat amb la idea de regalar-ho als seus amics, com indica a la coberta original.

  Disseny i il·lustracions

 • Mostast 2015


  Proposta finalista en el concurs privat per la imatge gràfica del MOSTAST infantil de l'Ajuntament d'Alella Alella, que va guanyar per poquet amb un bon cartell, l'il·lustrador Pau Santanach. Segons el "briefing" de la Regidora de promoció econòmica, s'ens demanava crear un cartell que amb modificacions lleus pogués adaptar-se a les diferents estacions de l'any en que es celebra aquesta activitat infantil. De manera subtil es deixava caure el gust del jurat per els personatges identificables amb la imatge gràfica de la festa i les seves aplicacions: és a dir, una mascota. Un tast, tant de vi com de most, ha de tenir en comte elements tant diferents com els sabors, les olors, l'ambient, el clima, el territori, el paisanatge, les textures, és per això que la nostra proposta pretenia ser una representació clara de tots aquells en una estructura de retícula que ordenava les gestuals il·lustracions. Aquesta mateixa graella ens permetia dur més enllà la segona idea que proposàvem. Els panells on es pengen els cartells d'Alella estan sempre plens i tots, siguin d'una festa, un avís o una crida al ple, comparteixen espai i format; DIN-A3. La nostra proposta era fer dos cartells per panell que farien destacar l'activitat sobre la resta.

  Imatge gràfica del Mostast 2015

 • 08328 Alella


  Aquesta va ser una sèrie d'il·lustracions que vàrem fer per a un blog d'actualitat local impulsat per altres tres bloguers, i que ja no existeix 08328 Alella. Amb aquestes imatges preteníem fer un joc més poètic del que és habitual en aquest tipus de publicacions, i com sempre fugint de l'estil i utilitzant imatges existents o de molt ràpida lectura simbòlica. Creiem que ens vàrem quedar una mica a mitges amb la idea que teníem i es pot desvirtuar una mica el concepte que volíem transmetre. En l'actualitat per a una altra publicació editorial estem començant una altra sèrie d'il·lustracions, en la que aprofundirem una mica més en la nostra idea.

  Il·lustracions

 • Tacón de Aguja


  El juny de 2012 un grup de joves badalonins es reuniren per posar en comú les seves inquietuds literàries i trobar la manera de canalitzar-les d'alguna manera. D'aquella primera reunió i de la llarguíssima conversa posterior sorgí la necessitat de produir una revista on publicar els relats i poemes del grup que acabava de crear-se. La gràfica de la revista pretén ser una mesurada barreja entre els fanzines punks fotocopiats, els diaris del segle XVIII i la introducció d'una segona tinta vermella que sofistica el conjunt i a la vegada fa un gest a l'inconformisme i a la irreverència de Tacón de Aguja. Quan ens vàrem plantejar com havia de ser la il·lustració decidírem que aquesta no podia interrompre la lectura ni treure el paper creatiu. En conseqüència totes les il·lustracions de la revista estan formades per imatges i icones existents que barrejades i modificades prenen un altre sentit.

  Revista literaria Tacón de Aguja

 • Verema d’Alella


  Sempre he pensat que els cartells, la fotografia o la pintura es poden dividir en dos grans grups. Els que mires i els que et miren. Sempre m'han interessat més aquests últims i quan l'Ajuntament d'Alella m'oferí la possibilitat d'engalanar el poble on visc amb els meus cartells, sabia des del primer moment que volia que aquests em tornessin la mirada. Amb aquest cartell, com a dissenyador i sobretot, com a ciutadà em vaig veure en la obligació de tornar la festa de la verema a la població. Fugir de la imatge elitista del món del vi i reflectir el seu caràcter lúdic amb unes cares que fessin referència directa als consumidors i no al producte.

  Imatge gràfica de la 37a festa de la Verema

 • Memòria Tusgsal


  Un canvi de rumb en l'estil de les memòries que l'empresa de transport públic TUSGSAL havia fet fins al moment. Decidirem utilitzar els dos colors corporatius de l'empresa com a úniques tintes de la publicació. Unint l'autenticitat que dóna el paper òfset i l'alternança de grans masses de color i foto a sang amb grans àrees d'espai en blanc amb petites zones de dades, ajuden a transmetre la idea d'austeritat i transparència.

  Memòria de Tusgsal 2005/2006

 • Domicili en permuta


  A Barcelona, el 2007, el colectiu MAS,multiplication of art spaces, Sala de estar i COMAFOSCA desenvoluparen el projecte "Domicili en permuta" que plantejava un itinerari de 8 pisos privats que s'obriren al públic com espais expositius durant un dia. Cada artista presentava una obra dissenyada o concebuda com intervenció “site-specific", creant un diàleg amb la casa que habita per aquest dia. El catàleg de documentació del projecte consistia en 8 revistes, 1 per cada pis, en les que es presentaven les obres, embolicat amb el cartell. Tant el cartell com les portades de les revistes eran fotografies dels porters automàtics.

  Catàlegs i cartells com a documentació del certamen artístic Domicili en permuta

 • Transformacions


  El certamen bianual Visions de futur enmarcat en el certamen interaccions:context local, espais real, convidà a 33 centres d'art a intervenir en espais públics de les seves respectives ciutats. Badalona, tot i no gaudir d'un espai expositiu i de producció d'art contemporani, va ser convidada a formar part. Ho va fer amb el projecte Transformacions, curat per en Joan Puche

  Llibre de documentació sobre la biennal d'art Visions de Futur.