• Fan vino


  Això és l'embrió d'una feina que podia haver estat, però que es va quedar pel camí. El client no volia un logotip, només volia unes targetes i d'aquestes seria d'on penjaria la imatge de l'empresa. Probablement no vaig saber interpretar el que el client volia o ell no m'ho va saber transmetre, però el cas és que després d'una primera proposta que vaig fer i que va rebre un lacònic "NO!" com a resposta, vaig acabar de veure que no estàvem en el mateix punt de comunicació i que el que al brífing jo vaig entendre com una imatge de transgressió i ruptura, era un exercici de "neoclassicisme". Aquesta és la segona proposta d'imatge. Vaig fer una selecció de pintura barroca amb el vi com a nexe d'unió i només oferint el fragment de la pintura on fos l'element central. Amb això pretenia oferir per una banda la tradició del vi però amb una nova visió que és la que oferiria l'empresa. A més, feia un joc amb dos temes clàssics les vanitas i la frase de Plini, el vell "in vino veritas", produint un "in vino vanitas" que parla de la vanitat del vi respecte a la certesa de la vida i la mort, però a diferència de la visió ombriva dels bodegons barrocs, celebrant-les i acceptant-les amb el vi com a mestre de cerimònies. Vaig fer també un esbós del que podia haver estat el logotip, traient el punt de la I i eliminant la O i transformant-los en tres petites taques de vi, que acompanyen al nom. No es va acceptar tampoc "no encaixava" amb la idea del client.

 • Alella primer


  Logotip per a la candidatura local Alella Primer. Un grup de nova formació, d'esquerra amb una clara vocació social emfatitzat per la llista de persones molt diverses que el formava. Donant voltes al municipi  que representa vàrem escollir com a símbol una imatge que recorda clarament els brots joves del raïm, en referència a la joventut del grup, al territori vinícola al que pertany i a la vegada potenciant la idea d'estructura organitzativa rizomàtica que es pretén en aquesta plataforma cívica.

  Logotip i campanya eleccions municipals d'Alella Primer

 • Cobo


  Logotip per a Cobo, assegurances. Vàrem preparar la imatge corporativa d'aquest despatx amb un logotip que partia de les formes arrodonides de les lletres que formen el nom, aprofitant la seva geometria i donant èmfasi la una idea de recolliment i protecció que es reforçava amb el símbol i el punt central.

  Imatge corporativa per a Cobo assegurances.

 • Lonnegan’s Vicious Dogs


  Marca per a un negoci de menjar ràpid especialitzat en Hot dog americà. La imatge pretén reflexar l'esperit dels Dinners nord americans dels 50.

  Logotip per al local de menjar ràpid Lonnegan's Vicious Dogs

 • ¡Bendita tu Estampa!

  BENDITA TU ESTAMPA, és un taller d'estampació i de serigrafia que es dedica bàsicament a comercialitzar els seus dissenys de samarretes. Donat el baix pressupost destinat, vam decidir imprimir les targetes en serigrafia i així de la mateixa pantalla sortirien les targetes, el marcatge i les etiquetes de les samarretes. Estalviant costos i mantenint la coherència del taller i la seva voluntat de fer tota la producció de manera artesanal i in situ.  

  Logotip del taller de serigrafia i estampació ¡Bendita tu estampa!